Det praktiske

Hvad kan du forvente af mig?

Jeg vil gøre mit bedste for at yde en god service. Det betyder at jeg holder mine aftaler, giver besked i god tid før jeg kommer, og vil gøre mit bedste for ikke at gå på kompromis med min faglighed og altid håndtere din hest med respekt. 

Jeg bestræber mig på at holde mig opdateret og tilegne ny viden, og vil derfor løbende deltage i efteruddannelse og kursus, samt være i tæt kontakt med andre fagfolk. 

Kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål til mig eller mit arbejde.  

Hvad forventer jeg af dig som hesteejer?

Du er selv med til at skabe gode og sikre rammer for din hest, hvad enten det er til et besøg af hovtrimmer, eller til træning og undervisning. Kend din hest og sørg for at dens behov er tilgodeset, så hesten har de bedste præmisser for at kunne være klar til et besøg og fokusere på opgaven.

Det indebærer bl.a. 

  • At hesten ikke er sulten og har haft adgang til grovfoder og vand. 
  • At hesten kender omgivelserne og det er et roligt miljø.  
  • At hesten er tryg ved at forlade sine foldkammerater eller har en ven inden for synsfelt 
  • At hesten ikke har stået inde og ventet længe eller blevet efterladt uden at være vant til det. 
  • At udstyr efter bedste evne er tilpasset korrekt.  

Etiske kodeks

Jeg forpligter mig til at overholde en række faglige og etiske retningslinjer og principper, i både min private og professionelle adfærd og praksis omkring heste, hvor respekt for dyrevelfærd, og hestens trivsel prioriteres.
Der tages afstand fra praksis der kan skade hestens fysiske eller mentale velbefindende, og alt afstraffelse udgåes og tages afstand til. Jeg bestræber mig på altid at informere ærligt og åben om hestens tilstand, behov og realistiske resultater, samt henvise til andre fagfolk hvis mine kompetencer er utilstrækkelige. Samarbejde og respekt for kollegaer og andre fagfolk inden for hestepleje og hestetræning er vigtige for mig, ligesom fortrolighed og respekt for mine kunders og elevers oplysninger og privatliv. 

Priser, kørsel, booking og afbud


Nye aftaler til hovtrim bookes fra gang til gang, eller jeg giver blot besked et par uger inden mit næste besøg. Aflyses aftalen af kunden mindre end 24 timer før, opkræves det, opkræves det fulde beløb, og/eller beløbet tilbagebetales ikke.

Aflyses hovtrim pga. af skade eller sygdom, forsøges flytning af aftale inden for kort tid. 

Tilmelding til undervisning sker via mail, telefon eller messenger. Du har booket din undervisning, når vi har aftalt tid og sted, og betalingen er overført enten via mobilepay eller bank. Afbestilles en undervisningsaftale af kunden mindre end 24 timer før, opkræves det fulde beløb, og/eller beløbet tilbagebetales ikke.

Alle priser er gældende fra 1. Marts 2024

Alle priser er inkl. moms og excl. kørsel. 

Kørsel beregnes ud fra min hjemmeadresse.  Generelt bestræber jeg mig på at planlægge ruter, så antal kilometer og kørselstakst bliver minimum. 

Kontakt mig via mail, telefon eller messenger, hvis du kunne tænke dig at booke en tid.